Branche

 


“Miladan er en super fleksibel leverandør, der leverer til alle brancher” 

Salgs- og produktansvarlig, Ajla Cemalovic

 


 

 

En fleksibel og brancheløs virksomhed


Fleksibilitet handler om mulighederne med Miladan som sparringspartner.

Vores kernekunder er ikke defineret til en bestemt branche, men nærmere defineret af bestemte funktioner. 

Derfor hæfter vi os gerne ved – Uanset branche, Uanset udfordring, så tilbyder vi en løsning. 

Det er med til at gøre Miladan til en utrolig spændende organisation, da vi beskæftiger os med mange forskellige virksomheder i en meget bred vifte af brancher og industrier. Det skaber en varierende hverdag, som vores medarbejdere værdsætter. 

 

Kendskabet til Miladan


Det er vigtigt for os, at folk har et indblik i, hvad Miladan beskæftiger sig med. 

Miladan har i mange år været kendt som storleverandør af plomberings- og forseglingssystemer, men sortimentet er løbende blevet udviklet og optimeret, og i dag tilbyder vi kvalitetsløsninger indenfor: 

●  Plomberings- og forsegling
●  Beklædning
●  Tyverisikring
●  Skilte
●  Transportsikring

Vores produkter kan karakteriseres som erhvervsprodukter. Det er hovedsageligt en del af B2B handlen, og vores sortiment har størst kendskab blandt fagfolk, indkøbere el. lign. som beskæftiger sig med vores produkter på et professionelt niveau. 

Vi brænder for at fortælle om det positive budskab. Et budskab, der sætter fokus på at fremhæve mulighederne ved Miladans udvalg af produkter. Det vil vi bl.a. gøre ved at give eksempler på, hvordan vores produkter anvendes i de forskellige brancher.

Der er meget stor forskel på. hvilken type af produkter, der er mest behov for i en branche. Både transportsektoren, energisektoren, offshore sektoren har behov for vores produkter, men behovene behøver nødvendigvis ikke at være de samme.  

Vi har kun fokus på B2B.