Banker

Sikker værdihåndtering til banker og andre pengeinstitutter

 

Sikkerhedsløsninger til optimering af sikkerheden i din bank


Miladan leverer en lang række plomberingsløsninger, som er med til at optimere sikkerheden i bankindustrien.

Vi er i tæt samarbejde med banker, sparekasser og andelskasser, og har stor erfaring med at levere håndteringsvenlig kvalitetsløsninger.

Det er afgørende for pengeinstitutterne, at Miladan kan levere pålidelige produkter af rette kvalitet, som er med til at forhindre tyveri af bankernes- og deres kunders værdier.

Vores manipulationssikre løsninger skal ikke kun sikre værdierne i håndteringsprocessen, de skal også sikre personalet imod mistanke om tyveri. Uden en manipulationssikker forseglingsløsning kan det være svært, grænsende til umuligt, at stedfæste hvor tyveriet er opstået.

Miladan har stor erfaring med at implementerer plomberingsløsninger og dermed sikre større tryghed hos personalet.

Vi prioriterer altid bankens behov, og der er altid mulighed for at kundetilpasse en løsning til din bank.  

 

Miladan sørger for, at der ikke bliver manipuleret med værdierne


For Miladans kunder i denne industri, så handler det i høj grad om at højne sikkerheden i værdihåndteringen og optimering af håndteringsprocesserne.

Vi anbefaler altid, at der etableres helt klare processer i banken, og at et minimum af medarbejdere er involveret i værdihåndteringen.

Uansvarlig og inkompetent værdihåndtering kan have alvorlige økonomiske- og sociale konsekvenser og kan påvirke omverdenens tillid til banken.

Det er vores absolut kernekompetence at hjælpe virksomheder med at beskytte deres værdier.

En af vores populære plomberingsløsninger er vores MilaSafe sikkerhedsposer, som er et effektivt redskab i værdihåndteringen af penge, dokumenter og andre værdier.

Poserne er specialdesignet til at varetage transport og opbevaring af værdier. Miladans sikkerhedsposer forhindrer manipulation med indholdet af poserne.

Uautoriseret forsøg på at åbne poserne vil tydeligt kunne ses.

Sikkerhedsposerne giver en unik kombination af nem håndtering og høj sikkerhed, og kan skræddersyes til ethvert behov.

 

 

Relaterede produkter