Detail & Handel

Sikring imod tyveri og intern svind i detail og handel

Tyveri og intern svind på dagsordenen


Miladan har stor fokus på at øge sikkerhedsniveauet i den danske detail handel.

En stor del af de danske detailbutikker bliver udsat for tyveri og intern svind. Det har desværre ikke blot økonomiske konsekvenser, men i høj grad også sociale konsekvenser blandt personalet.

Hos Miladan er vi meget opmærksomme på udviklingen for tyverimærkning i detailbranchen.

Vores nuværende udvalg af tyverimærkninger er meget fokuseret på simpel og synlig mærkning, som ifølge vores erfaringer, udgør en synlig tyverimærkning et bedre alternativ end usynlig mærkning som f.eks. DNA-mærkning.

Derudover, vil vi også gerne udarbejde kundetilpasset løsninger med RFID-teknologi, som kan være effektivt til at indhente værdifuldt data RFID-teknologien tilbyder en mere avanceret løsning, der kan løse mere komplekse udfordringer.  

Generelt, så sker der store teknologiske fremskridt i branchen. Det vigtigste for Miladan er, at vi stadig tilbyder et effektivt produkt.  

Vi har altid fokus på at give kunden en optimal løsning. Det involverer opgavespecifikke produkter, som er tilpasset til kundens behov og situation. 

Miladan tilbyder effektiv tyverimærkning og værdihåndtering


Der er stor efterspørgsel på vores løsninger til tyverimærkning og værdhåndtering.

Specielt tyverimærkning er attraktiv for detailbutikkerne, da det giver dem et præventivt redskab imod tyveri. Miladans tyverimærker har alle nem installation og høj effektivitet,  som giver gode brugervenlige muligheder.

Miladan tilbyder mange forskellige former for tyverimærkninger. Brændemærkning, gravering, skiltning og meget mere, der er mange muligheder for at designe din egen unikke mærkning. 

Det handler om at finde en tyverimærkning, der stemmer overens med materialet på overfladen og formålet med mærkningen.

Vi tilbyder også et alternativ til intern kontant- og værdihåndtering. Miladans sikkerhedsposer er effektive til forsegling af værdifulde genstande, og kan anvendes ved opbevaring og transportering af kontanter og andre værdier.

Du vil altid blive professionelt rådgivet af Miladans personale, som finder den rette løsning til din virksomhed.

 

Relaterede produkter