Vand,- varme-, gas og el

Manipulationssikre løsninger til forsyningsindustrien

 

Professionel leverandør til vand-, varme-, gas- og elforsyninger


Miladan er leverandør til størstedelen af de danske forsyningsvirksomheder, og vi er markedsledende med innovative løsninger til branchen.

Miladan tilbyder løsninger, der tilgodeser virksomhedernes ønske om at investere i miljørigtige løsninger, og vi bestræber os på at prioritere nytænkning og at højne sikkerheden indenfor plombering af måleenheder i industrien.

Forsyningsindustrien har et stort ansvar for at forhindre uautoriseret brug eller omgåelse af måleenheder. Problemet er udbredt i hele forsyningsindustrien og koster virksomhederne (borgerne) mange penge.

Målerplomber fra Miladan er et forebyggende tiltag, der har til formål at anvise ethvert forsøg på omgåelse af måleren og dermed forhindre svind.

Branchen er ofte påvirket af politiske reguleringer og ændringer, som kræver nytænkning i forhold til produkterne.

Vores medarbejdere er omstillingsparate, og kan levere innovative løsninger til din virksomhed, som stemmer overens med de nye krav inden for forsyningsindustrien.  

Miladan har stor erfaring med at levere plomberingsløsninger til forsyningsvirksomheder, og har derfor et rigtig godt kendskab til specifikationerne og standarderne, som er påkrævet for at være leverandør af plomber til branchen. 

 

Miladan tilbyder effektive løsninger til forsyningsindustrien


Miladan er i løbende dialog med vores kunder, og netop derfor er vi en ideel samarbejdspartner for forsyningsvirksomhederne. Vi lytter til vores kunder og udvikler vores løsninger på baggrund af ønsker og tendenser i markedet.

Vores nyeste udvikling er SafeMeter plomberingssystemet.

Ultimo 2018 introducerede vi et helt nyt produkt til plombering af omløberen / forskruningen, som er udarbejdet på baggrund af mange års erfaring fra branchen og på vores kunders efterspørgsel på en løsning, der både højner sikkerheden, passer på alle gængse standardarder og kan tilpasses med egen tekst osv.  

Læs meget mere om vores SafeMeter – All-in-one system / SafeMeter (One-Click system)

Alle vores måleplomber bidrager med en visuel og præventiv effekt, der skal forhindre snyd og manipulation med el-, gas-, vand- og varmemålere i både industrien (ud til virksomheder) og private beboelser. 

En af vores populære løsninger er Clockseal. Clockseal er en justerbar nylonplombe, der tilbyder en effektiv og kvalitetsrigtig løsning til sikring af målere.

Med Clockseal kan du få en unik og kundetilpasset løsning, som kan lasergraveres med egen tekst.

Det altafgørende er, at vi arbejder kontinuerligt med at udvikle udvalget af plomber, så vi kan garantere forsyningsbranchen med effektive forseglings- og sikringsløsninger.

 

Relaterede produkter