Byggeri

Sikring af værktøj imod tyveri

Ejermærkning af virksomhedens værdier


Miladan har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med tyverimærkningssystemer til permanent ejermærkning af virksomeheden effekter.

Vi samarbejder med store- og små virksomheder i hele landet, og tilbyder løsninger til optimering af arbejdsroen. 

Nogle af fordelene ved at anvende Miladans tyverimærkningsløsninger er:

– stor præventiv effekt
– profilerer din virksomhed
– øger trygheden på arbejdspladsen
– minimere risikoen for arbejdsstop (grundet manglende udstyr)
– kan påvise ejerskab af udstyret
– de er slidstærke
– øger chancen for, at forlagt udstyr bliver returneret
– med flere!

Ingen tvivl om, at tyverimærket udstyr giver større arbejdsro, tryghed og færre udgifter til nyanskaffelser og arbejdsstop.

Miladan tilbyder fleksibel tyverimærkning til virksomheder 


En af vores mest populære produkter til håndværker- og entreprenørvirksomheder er vores tyverimærkningsløsninger.

Det skyldes i høj grad, at mange virksomheder inden for byggeribranchen bliver udsat for tyveri af værktøj, indbrud i varebiler og lignende. Det kan medføre alvorlige økonomiske konsekvenser for den enkelte virksomhed, når de mister værdifuldt udstyr.

Tyverimærkning er et effektiv værktøj til at arbejde præventiv imod tyveri.

Ifølge vores erfaring, så er synlighed altafgørende for at forhindre tyveri. Det er vigtigt, at mærkningen sender et signal til ubudne gæster, så virksomheden understreger at produktet er mærket og sikret imod tyveri.

Kendetegnende for Miladans tyverimærkningssystemer er, at løsningerne er håndteringsvenlige, permanente og har høj signalværdi.

Vi tilbyder mange forskellige former for tyverimærkning som f.eks. aluminium-, resin- og plastskilte, brændestempler og graveringsapparater, som kan anvendes på stort set alle typer af overflader og materialer.

Vores aluminiumsskilte, resinskilte og plastskilte kan alle leveres med et bagskilt, som pålimes udstyret. Det vil ikke være muligt at fjerne bagskiltet uden brug af værktøj. Mærkningen består af to skilte – et top- og et bagskilt. Skulle det lykkes at fjerne topskiltet, så vil du hurtigt erfare, at bagskiltet er vulkaniseret ned i plastoverfladen. Hvorfor det vil være umuligt at fjerne, uden at gøre skade på overfladen.

Det vigtigste for Miladan er, at din virksomhed oplever en større tryghed og sikkerhed i hverdagen ved at få id mærket værktøj og udstyr.

Det skaber i sidste ende et mere behageligt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere og ledelsen ikke skal bekymre sig så meget over ubudne gæster eller intern svind.

 

Relaterede produkter