Landbrug & Fødevare

Plomber til landbrug- og fødevareindustrien

 

Øget krav til plombering


Miladan leverer plomberingsløsninger til virksomheder indenfor landbrug- og fødevareindustrien.

Industrien har høje krav til kontrol og kvalitet igennem hele virksomhedens værdikæden og der skal kunne stilles garanti for sikkerheden ved opbevaring og transport af virksomheds produkter.

Gennemsigtighed, og synliggørelsen af produktets rejse igennem virksomhedens værdikæde er blevet vigtigere for slutforbrugeren og dermed også for industrien. At virksomheden overholder myndighedernes krav til hygiejne, miljø osv. vægtes højt og ikke mindst, at virksomheden sikre, at deres produkt ikke udsættes for uautoriseret adgang/manipulation fra den forlader produktionen til produktet ligger i supermarkedets køledisk.

Flere virksomheder indenfor fødevareindustrien bliver BRC- eller  IFS-certificeret. Dette skyldes bl.a. et voksende krav fra udenlandske samarbejdspartnere som kraver, at deres leverandører er certificeret. Begge nævnte standarder stiller krav til virksomheden i forbindelse med plombering af sine produkter under opbevaring og transport.

Miladan kender til mange af udfordringerne i branchen, og vi har stor ekspetise i valg af den rigtige løsning.

 

Miladan tilbyder branche-godkendte plomer


Hos Miladan finder du en stort udvalg i manipulationssikre og godkendte plomber.

Miladans T-Seal er godkendt som toldsegl jf. toldkodekset og et popælart valg.

Miladans Transitbolt er en  ISO 17712:2013 certificeret plombe “High Security Seal”,  som ofte er påkrævet ved oversøiske forsendelser i containere. Begge plomber er brugervenlige (neem at lukke), og skal plomben fjernes kræver det brug af værktøj.

Vi ser frem med råd og vejledning på telefon +45 7582 8300

 

 

Relaterede produkter