Medicinal & Pharma

Sikker levering af lægemidler

 

Plombering til en reguleret branche


Miladan leverer løsninger til optimering af sikkerhedsheden under håndtering, transport og opbevaring af medicin.

Vi samarbejder med offentlige- og private virksomheder inden for medicinalindustrien med det fælles mål at sikrer en pålidelig forsegling af virksomhedens enheder.

Folketinget vedtog den 4. april 2017 et lovforslag, der stiller nye sikkerhedskrav til lægemidlers emballage. Hermed implementeres ’Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2001/83/EF’ i form af de nærmere regler for sikkerhedselementerne på medicinske lægemidlers emballage.

Det betyder bl.a. at en ubrudt plombering samt kombinationen af varenummer og serienummer, der ligger i en 2D-stregkode på lægemidlets sekundærpakning, fra 2019 skal sikre ægtheden af alle lægemidler.

Miladan leverer kvalitetsløsninger, og det skal kunne spores igennem hele rejsen i Miladans værdikæde.

 

Miladan tilbyder kundetilpasset løsninger til at højne sikkerheden


Hos Miladan er vi specialister i at levere plomberings- og forseglingsløsninger, som lever op til EU-standarder og generelle krav fra branchen.

Vores udvalg af sikkerhedsetiketløsninger er omfattende, og vi kan tilpasse vores løsninger helt efter dit behov i både funktion og udforming.

En af fordelene ved vores sortiment af bl.a. void plomberingsetiketter er den manipulationssikre egenskab, som er indbygget i etiketterne. Denne funktion sikrer, at etiketten ikke kan løftes/fjernes uden af etiketten giver udslag og dermed tydelige tegn på anbrud.

Det er essentielt for medicinalindustrien, at der kan stilles garanti for produkternes kvalitet. Medicin, lægemidler og lign. må ikke være påvirket af uautoriseret personale.

Af øvrige produkter kan nævnes vores sikkerhedsposer, som er velegnet til transport og opbevaring af medicin, i både den offentlige og private sektor.

Flere af vores sikkerhedsposer kan leveres sterile.

 

Relaterede produkter