Transport

Plomber til transportindustrien

Miladan er leverandør af kvalitetsløsninger til transportbranchen


Transportbranchen er en af Miladans kerneforretningsområder.

Vi har specialiseret os i at levere diverse plomberings- og forsikringsløsninger/forseglingsløsninger af højeste kvalitet til både nationale – og internationale virksomheder.

Sikring af godset er et vigtigt parameter. Der flyttes dagligt enorme mængder af gods og en effektiv plombering af godstransporten er en både nem og prisbillig måde at forhindre tyveri, beskadigelse eller manipulation af godset.

En plombe er en præventiv sikring, som viser tegn på anbrud, hvis plomben brydes. 

Transportbranchen er præget af regulativer eller lovændringer. I de senere år, er der kommet større fokus på at sikre produkternes rejse fra produktion til forbruger, og fra en produktionsvirksomhed til en anden. Bl.a. findes der en IFS standard (International Food Standard), som kræver at godset plomberes under opbevaring og transport. 

Forbrugerne er blevet mere krævende i takt med øget bevågenhed på fødevaresikkerheden. Miljø og økologi spiller en større rolle i købsbeslutningen, og forbrugerne vil have vished for, at produkterne produceres i overensstemmelse med gældende lovgivning. Det er her, at IFS og lignende standarder kommer ind i billedet.

Det medfører et stigende krav om kontrol. Det er nødvendigt, at bl.a. fødevarer kan sikres igennem hele opbevarings- og transportprocessen.

 

Valg af plomberingsløsning


Miladans plomberingsløsninger er i høj grad kendetegnet ved pålidelighed. Det vigtigste for os er, at du får en plombering, der giver din virksomhed tryghed. 

Vi leverer en stor mængde plomberingsløsninger til transportvirksomheder i hele Europa. Vores anbefaling af plombe afhænger helt af dit specifikke behov. 

Flere af vores kabel- og boltplomber er designet til at efterleve internationale standarder og krav om ISO-certificering, så vi kan garantere din virksomhed, dokumenteret sikkerhed.

Blandt vores mest populære løsninger er Transitbolt. Transitbolt er en ISO-certificeret “High Security Seal”, som samtidigt er C-TPAT kompatibel. Det er en meget brugervenlig containerplombe, der kan kundetilpasses med eget navn og logo for øget sikkerhed. Den består af en unik kombination af styrke og brugervenlighed. 

Det er vores overbevisning, at den rette plombering sker igennem god dialog. Alle vores plomber indeholder unikke egenskaber. Vi vil gerne rådgive dig til, hvilke egenskaber der er afgørende for at løse din virksomheds udfordring. 

 

Relaterede produkter