Account Manager

Account Manager

Miladan søger to dygtige Account Managers, der kan ”sparke” døren ind og skabe relationer til nye kunder? Som Acoount Manager motiveres du af at give vores kunder den bedste service og rådgivning indenfor vores kerneområder, som er plombering, maskin-/profilskilte og mærkningssystemer. Produktkendskab er ikke en nødvendighed, da oplæring finder sted.

I det daglige salgsarbejde er du i en tæt dialog med kunden, når du rådgiver om vores produkter, udarbejder tilbud, og lukker salget. Du holder mange bolde i luften, har styr på detaljerne når du planlægger, gennemfører og afslutter hver enkelt salg til kundens tilfredshed. Du vil efter endt oplæring få ansvar for egen produkt- og kundeportefølje.

Vi tilbyder en selvstændig stilling, hvor du vil indgå i et lille team, hvorfor vi forventer at du besidder gode sociale kvaliteter og en god forretningsforståelse.

Miladan er en virksomhed der stræber efter at levere branchens bedste løsninger og serviceniveau. Rammen om vores arbejde er et godt og velfungerende domicil i Vejle (tæt på motorvejen).

 

 

Fagligt og personligt 

Du har en god kommerciel forståelse og er stærk til salg. Som person er du resultat- og serviceorienteret og motiveres af at skabe egen succes. Du er god til at kommunikere, er top engageret, nysgerrig, proaktiv og ser muligheder frem for begrænsninger, og sidst men ikke mindst fremtræder du troværdigt og bevarer overblikket.

Når du dine mål, og er du stærk på telefonen, så er det dig vi søger til vores team.

Arbejdsopgaver

–  Løsningssalg til nye kunder. Målgruppen er B2B
–  Indgå i en dialog med kunderne, analysere deres behov og lukke salget
–  Telefonisk kontakt til kunder i ind- og udland
–  Du bygger din kundeportefølje op, hvilket betyder at dit job med tiden også kommer til at indeholde Account management opgaver

 Vi forventer at du

–   Er udadvendt og kundeorienteret
–   Motiveres af at gennemføre salg til nuværende og nye kunder
–   Arbejder selvstændigt, struktureret og analytisk
–   Er udviklingsorienteret og trives i en lille organisation
–   Har et stort drive, selvkørende og er vedholdende i salgssituationen
–   Gerne med erfaring fra B2B salg
–   Mødestabilitet er en selvfølge

Erfaring

Sprogligt behersker du som minimum dansk og engelsk på højt niveau i såvel tale som skrift. Tysk vil være et plus, men ikke et krav.

Vi tilbyder et spændende job i velrenommeret virksomhed, med et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Løn efter kvalifikationer, provision, pension og sundhedssikring.

Henvendelse

Din ansøgning med CV, forventet lønkrav og billede sender du snarest til job@miladan.dk mærket ”Account Manager” og senest fredag den 15. januar ’21. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Samtaler afholdes løbende.

21. december 2020