Plombering

BRUG FOR HJÆLP?
RING TIL OS

75 82 83 00

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES PRODUKTER?

   

   

  Plombering af gods og varer


  Vores løsninger anvendes bl.a. til plombering af gods under transport og opbevaring, sikring af varer, pakker og paller, garantiforsegling efter reparation, sikring af værditransporter og mange andre lignende forseglings- og sikringsopgaver.

  Sortimentet spænder fra en simpel plombering, til mere avancerede systemer, der registrer og overvåger din transport og dermed sikre dit gods imod uautoriseret adgang og tyveri.

  Miladan tilbyder et bredt og fyldestgørende sortiment indenfor plomberings- og forseglingsløsninger, og vi har i dag kunder indenfor detailhandlen, landbruget, forsyningsindustrien, finanssektoren, sundhedsplejen, transportsektoren m.fl.

  Miladan har helt sikkert også en løsning til din virksomhed, hvis du søger plastplomber, etiketplomber, målerplomber, sikkerhedsposer, sikkerhedstasker, kabelplomber, bolt- og containerplomber eller lignende løsninger.

  Digital registrering af plombering

  Går behovet mere i retning af en digital registreringsløsning, så har Miladan udviklet en løsning, som giver overblik over dine transporter / plomberingsopgaver. Hvor, hvad, hvornår og hvem har plomberet.

  Løsningen er skalerbar; så fortæl os om dit registreringsbehov og vi vil skræddersy en løsning til din virksomhed.

  Nytænkning og innovative løsninger er nøgleord, som Miladan kan nikke genkendende til. Vi sætter en stor ære i at udvikle og introducerer nye manipulationssikker systemer, som er med til at sikre din virksomheds værdier.

  Miljørigtige plomber

  Miljørigtige plomberingsløsninger er et fokusområde, som vi hos Miladan vægter højt. Det betyder kort sagt, at vi arbejder på at udvikle og løbende introducerer nye løsninger, som mindsker det miljømæssige aftryk.

  Hos Miladan finder du bl.a. bio-nedbrydelige løsninger og produkter, som er CO2 neutrale.

  For den bevidste forbruger tilbyder vi genanvendelige  forsendelsesposer og -tasker, som et bæredygtigt alternativ til traditionel emballage. Løsningerne kan genbruges mange hundrede gange  og ydermere er sikkerheden i de bæredygtige løsninger uovertruffen. Taskens indhold kan sikres med en manipulationssikker plombe, som er en integreret del af den løsningen – plomben forhindre at tasken kan åbnes, og at indholdet ikke tilgåes utilsigtet. Det giver både afsender og modtager en stor tryghed.

  Ikke bare får vores kunder en cirkulær løsning, som sikre deres varer under transport og opbevaring, de får også en miljørigtig løsning.

  Ønsker du at høre mere om vores udvikling af miljørigtige løsninger, så sidder vi klar ved telefonen.

  Kontakt vores eksperter for råd og vejledning

  Har du behov for råd og vejledning i forbindelse med en plomberingsløsning, eller har du brug for hjælp til at designe din plombe, eller blot et udkast med dit firmanavn og logo, så er du meget velkommen til at kontakt os på info@miladan.dk eller på telefon +45 7582 8300.

  Vi ser frem til at høre fra dig.