Plombering

 

Plombering og forsegling af gods og varer


Miladan tilbyder et bredt og fyldestgørende sortiment indenfor plomberings- og forseglingsløsninger, og vi har i dag kunder indenfor detailhandelen, landbruget, forsyningsindustrien, finanssektoren, sundhedsplejen, transportsektoren m.fl.

Vores løsninger anvendes til plombering af gods under transport, forsegling af varer, garantiforsegling efter reparation, sikring af værditransporter og mange andre lignende forseglingsopgaver.

Sortimentet spænder bredt. Fra en simpel plombering, til mere avancerede systemer, der registrer og overvåger din transport og dermed sikre dit gods imod uautoriseret adgang og tyveri.

Miladan har helt sikkert også en løsning til din virksomhed, hvis du søger plastplomber, etiketløsninger, målerplomber, sikkerhedsposer, sikkerhedstasker, kabelplomber, bolt- og containerplomber eller lignende.

Går behovet mere i retning af en digital registreringsløsning, så har Miladan udviklet en løsning, som giver overblik over dine transporter / plomberingsopgaver. Hvor, hvornår og hvem har plomberet.

Løsningen er skalerbar; så fortæl os om dit registreringsbehov og vi vil skræddersy en løsning til din virksomhed.

Nytænkning og innovative løsninger er nøgleord, som Miladan kan nikke genkendende til. Vi sætter en stor ære i at udvikle og introducerer nye manipulationssikker systemer, som er med til at sikre virksomhedernes værdier imod uautoriseret adgang.

Bio-nedbrydelige plomberingsløsninger har siden 2018 været et fokusområde hos Miladan og allerede i foråret 2019 forventer vi at kunne introducerer vores første miljørigtige og bionedbrydelige sikkerhedsløsning. 

Ønsker du at høre mere om vores udvikling af miljørigtige løsninger, så sidder vi klar ved telefonen.

Har du behov for råd og vejledning i forbindelse med en plomberingsløsning, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakt os på info@miladan.dk eller på telefon +45 7582 8300.

Vi ser frem til at høre fra dig.