Wireplomber

BRUG FOR HJÆLP?
RING TIL OS

75 82 83 00

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES PRODUKTER?

   

  Wireplomber


  Miladan tilbyder en række wireplomber med eller uden præ-installeret wire, som et stærkt alternativ til Notox plomber, blyplomber og andre løsninger, som kræver brug af værktøj.

  Wireplomben finder typisk anvendelse, hvor traditionelle plastplomber ikke kan benyttes. Kan skyldes lukkeanordningen størrelse, behovet for en ekstra lang wire, plombering af flere enheder, større brudstyrke osv.

  Wireplomber er bl.a. velegnet til forsyningsindustrien, da de i høj grad kan anvendes til at hjælpe med at forebygge imod snyd og manipulation med gas-, vand-, varme- og elmålere. Plomber og i særdeleshed kundetilpassede plomber med navn/logo og løbenummer har en stor præventiv effekt.

  Vores wireplomber kan anvendes sammen med Miladans plombetråd, og vi rådgiver gerne om denne mulighed.

  Miladan har mange års erfaring med at samarbejde med mange forskellige industrier, og vi kender til problematikkerne i brancherne. Du er meget velkommen til at kontakte os angående dine behov, så vi kan designe den rette løsning for din virksomhed.

  Se vores udvalg af wireplomber for at vælge den rigtige wireplombering til dit behov – link til plombetråd

  Bemærk, at Miladan ikke anbefaler brug af blyplomber ud fra et miljømæssig synspunkt. Miladan har taget en beslutning om ikke at udbyde blyplomber i den ene eller anden form.