Kabelplomber

BRUG FOR HJÆLP?
RING TIL OS

75 82 83 00

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES PRODUKTER?

  Kabelplomber


  Miladan tilbyder et komplet sortiment indenfor kabelplombering, som leveres i forskellige kabeltykkelser og farver, som kan tilpasses med navn/logo, stregkode osv.

  Kabelplomben er en rigtig god løsning, når der er behov for en stærk forsegling med god præventiv og signalmæssig værdi.

  Typer af kabelplomber

  PowerFlex serien leveres med en fleksibelt og et stærkt/højsikkerhedsflettet flykabel. Den fleksible stålwire øger brugervenligheden af vores kabelplomber.

  Flere af vores kabelplomber er ISO 17712:2013 “H” certificeret, C-TPAT kompatible, som gør dem velegnet til opgaver, hvor der er behov for et højt sikkerhedsniveau. Kabelplomben anvendes i høj grad til opgaver, som kræver en meget høj brudstyrke på 300 – 1.350 kg.

  Her kan du bruge kabelplomber

  Kabelplomber anvendes på tværs af alle brancher og industrier, men er meget eftertragtet i forhold til transport og opbevaring af gods og varer.

  Miladan anbefaler, at alle virksomheder indføre en håndteringsprocedure for at sikre korrekt anvendelse af virksomhedens plomber. Overlad aldrig ansvaret til eksterne medarbejdere, medmindre denne har virksomhedens fulde tillid og er blevet grundig introduceret til håndteringsproceduren.

  PowerFlex lagerføres som standard plombe i 1,5 mm, 2,5 mm og 3,5 mm og kan typisk leveres fra vores lager indenfor 24 timer.

  Kontakt gerne Miladan ved bestilling, så vi kan rådgive dig til den rette plombering.