Etiketplomber

 

Etiketplomber


Miladan tilbyder en bred vifte af manipuleringsafslørende sikkerhedsetiketter, sikkerhedstape o. lign.

Vores sikkerhedsetiketter og –tape yder en fremragende præventiv og visuel effekt, og giver et utvetydig tegn på forsøg på manipulation eller brud. Det er et effektiv forebyggende redskab til at forhindre uautoriseret adgang. 

En etiketplombe er et rigtig godt alternativ, når der ikke er mulighed for at anvende en traditionel plombe eller hvor en etiket er mere hensigtsmæssig.

Vi tilbyder et stort udvalg indenfor etiketplombering med void effekt, sikkerhedsudskæringer, og mere specielle etiketter, som den vandalsikre UDL etiket m.fl. Vores sikkerhedsetiketter er velegnet til forsegling af varer, garantiforsegling efter reparation, plombering af medicin, forsegling af USB stik, plombering af pakker og paller og mange lignende opgaver. 

Derudover, så kan flere af produkterne anvendes i standard tapedispenserne, såsom vores forskellige pakketape, som kommer med indbygget sikkerhedsegenskaber og kan tilpasses med egen tekst / logo, perforeringer, løbenummer m.m. – alt efter behov.

Næsten alle Miladans etiketplomber kan bestilles i en standard- eller kundetilpasset version. En kundetilpasset etiketplombering skaber en effektiv og unik plombering. 

I Miladan forsøger vi at være innovative og fremsynede, og derfor har vi igennem 2018 arbejdet på at udvikle en bio-nedbrydelig etiketplombering, og vi forventer at kunne introducerer den første miljørigtige løsning i foråret 2019. 

Se vores udvalg af etiketplomber for at vælge den rigtige etiketplombe til dit behov eller kontakt Miladans for råd og vejledning i valg af løsning.