Intern salgskonsulent

Intern salgskonsulent

Er du god til at tale i telefon, til at pleje og servicere dine kunder og er du den fødte sælger, som syntes at behovsafdækning og kundetilfredshed går hånd i hånd, så er du måske vores nye salgskonsulent.

I det daglige arbejder du på vores kontor i Vejle. Du er i tæt dialog med vores nye og eksisterende kunder. Du får ansvaret for egne B2B kunder og udviklingen af samme.

Du skal have lyst til at være med til at påvirke forretningen positivt og udvikle salget med kunden i fokus indenfor plombering, profil- og maskinskilte, samt id- og tyverimærkning. Oplæring finder naturligvis sted.

Miladan er en virksomhed der stræber efter at levere branchens bedste løsninger og serviceniveau. Rammen om vores arbejde er et godt og velfungerende domicil i Vejle (tæt på motorvejen). For yderligere info om firmaet. Se www.miladan.dk

 

 

Fagligt og personligt 

Som person er du resultatorienteret og motiveres af at skabe egen succes via telefonen. Du er god til at kommunikere, er top engageret, proaktiv og sidst men ikke mindst fremtræder du troværdigt. Kan du lide at nå dine mål, og er du stærk på telefonen, så er det måske dig vi søger.

Arbejdsopgaver

–   Telefonisk salg til kunder
–   Dine primære opgaver vil være opsøgende salg og salg til eksisterende kunder
–   Fokus er nysalg og mersalg
–   Du smiler igennem telefonen, er imødekommende og en stærk kommunikator

 Vi forventer at du

–   Du har erfaring med telefonsalg
–   Arbejder selvstændigt, struktureret og analytisk
–   Har et stort drive, tager initiativ og er vedholdende i salgssituationen
–   Kan have mange bolde i luften, uden at miste fokus
–   Mødestabilitet er en selvfølge

Sprogligt behersker du som minimum dansk og engelsk på højt niveau i såvel tale som skrift.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job i en velrenommeret virksomhed med mange udfordringer og med stor frihed til at præge og planlægge din egen hverdag.

Løn efter kvalifikationer, pension og sundhedssikring.

Henvendelse

Din ansøgning med CV, forventet lønkrav og billede sender du snarest til job@miladan.dk mærket ”Intern salgskonsulent” og senest 15. februar ’21. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. Samtaler afholdes løbende