Stor stigning i last-tyverier

Stor stigning i last-tyverier

Antallet af last-tyverier er steget voldsomt.

En rapport fra TAPA – Transported Asset Protection Association – viser, at antallet af anmeldelser er steget med 72,3% i bl.a. Europa. Det er en bekymrende udvikling i transportbranchen, og der skal udarbejdes sikkerhedsforanstaltninger, der arbejder præventivt imod last-tyverier.

Tyskland, Sverige, Holland og Storbritannien er blandt de lande, som har oplevet den største andel af tyverier. Selvom Danmark ikke er iblandt de nationer, som er hårdest ramt af udviklingen, så skal truslen stadig tages til efterretning.

Tyverierne har i gennemsnit kostet ca. 30.000 euro, som kan være et problematisk beløb for flere danske virksomheder, der i sidste ende kan medføre ærgerlige og alvorlige konsekvenser.

 

 

En præventiv indsats kan bremse udviklingen

Miladan specialiserer sig i forseglings- og tyverisikringsløsninger, og har derfor et godt kendskab til udfordringen. Det er svært at udarbejde en løsning, som sætter en decideret stopper for udviklingen. Hvis man arbejder målrettet med at besværliggøre tyvenes arbejde med præventive sikkerhedsforanstaltninger, så er det muligt at bremse udviklingen.

Det handler om at gøre lasten mindre attraktiv og tilgængelig for tyvene.

En plombe er effektiv til at påvise indbrud i lasten eller manipulation af lasten.  Specielt plomber med høj brudstyrke gør det sværere for tyven at bryde plomberingen. Miladans container- og kabelplomber er ISO-certificeret, der kendetegner og kvalitetsstempler plombens styrke og holdbarhed.

 

Kontakt Miladan for en løsning

Miladans produktsortiment tilbyder løsninger, der øger sandsynligheden for at undgå indbrud i lastbilerne, men det kan desværre ikke forhindre alt tyveri.

Ønsker du råd og vejledning omkring forseglingsløsninger til sikring mod bl.a. last-tyverier eller andre transportmæssige udfordringer, så er du mere end velkommen til at kontakte Miladan.

Miladan tager altid udgangspunkt i din virksomheds situation og udfordring, da det er vigtigt for os, at din virksomhed får den rette forsegling.

Kontakt Miladans salgsafdeling på 75828300.

 

Find os på Facebook for mere information om tiltag i sikkerheds- og forseglingsbranchen, samt nye aktiviteter og produkter i Miladan.

Kilde: Verkehrsrundschau