Plomber

Plombering og forsegling af gods og varer

Miladan tilbyder plomberings- og forseglingsløsninger, og vi har kunder i en bred vifte af industrier, herunder detailhandelen, landbruget, finanssektoren, sundhedsplejen, transportsektoren m.fl.

Vores plomber er optimale til blandt andet plombering af gods under transport, forsegling af varer, garantiforsegling efter reparation, sikring af værditransporter og andre lignende forseglingsopgaver.

Sortimentet spænder bredt. Fra en simpel plombering til forsegling af gods, til højteknologisk og avancerede alarmsystemer, der overvåger transporter og dermed sikre dit gods imod uautoriseret adgang og tyveri.

Miladan har helt sikkert også løsningen til din virksomhed, hvis du søger plastplomber, etiketløsninger, målerplomber, sikkerhedsposer, sikkerhedstasker, kabelplomber, bolt- og containerplomber eller lignende.

Har du behov for råd og vejledning i forbindelse med plombering og forsegling, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så er du meget velkommen til at kontakt os på info@miladan.dk eller på telefon +45 7582 8300